Over ons

Wetenschapwinkel is opgericht uit bewondering voor de wetenschap. Door leuke leerzame producten aan te bieden willen wij onze passie voor wetenschap delen met anderen. De producten hebben soms een verrassende link met verschillende vakgebieden. Door extra informatie en verdieping aan te bieden wordt geprobeerd verschillende wetenschappelijke gebieden, zoals geologie, natuurkunde, scheikunde enzovoort op een verrassende en stimulerende manier te presenteren.


De producten in ons aanbod hebben wij geselecteerd omdat wij deze zelf erg leuk vinden. Hierbij hebben wij gezocht naar de beste prijs/kwaliteit verhouding. Veel producten zijn door ons zelf getest en filmpjes van de producten staan op deze site zodat u weet wat u koopt. Wij hopen dat onze producten aan het begin zullen staan van een spannende ontdekkingsreis in de wetenschap.


Het team Wetenschapwinkel

 

Wetenschapwinkel is een onderdeel van DOKRO ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01121118.
Heeft u vragen of opmerkingen, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons ten alle tijden een e-mail sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u kunt ons bellen op 06 51737163 op werkdagen tijdens kantooruren.

WetenschapWinkel.nl op facebookJe kunt ons ook vinden op facebook!